HTML

Le Garçon du Moineau

Friss topikok

Címkék

Let the sky fall...

Haversrácblog 2012.11.06. 21:39

Négy év utána újra itt van a legkirályabb szuperkém, mindenki imádottja James Bond! Veréb az alábbiakban már sok jót elmondott a filmről de én ezt most megpróbálom kiegészíteni.

A film egyszerűen remek, az egyik legjobb film amit a közelmúltban láttam. Talán az új Batmanhez tudnám hasonlítani, olyan epic volt, sőt talán még jobb is. 

Verébbel beültünk a moziba és egyszerűen tátott szájjal ültük végig mind a 140 percet. A zene hatalmas, a főcímdalhoz nem is tudtam volna más hangot elképzelni, mint Adele-t... felállt a szőr pihe a hátamon tőle.

Na de a filmről, illetve a színészekről is hadd ejtsek néhány keresetlen szót! Bond öregebb, alkoholistább, felkészületlenebb és emberibb, mint valaha és Daniel Craig ezt remekül el tudta játszani, ugyanolyan jól, mint a legyőzhetetlen, hibátlan Bondot és ez nagyon tetszik. Sikerült végre egy olyan ellenfelet találni a legtökösebb brit gyilkológépnek, akinek tényleg van esélye győzni, teljes pusztulást hozni, ez esetben M-nek és az MI6-nek. Javier Bardemre bízták ezen ellenfél szerepét, amit remekül hoz, mit remekül brilliánsan! Silva, mint karakter is annyira jó,annyira gonosz,nyers, őrült és kiszámíthatatlan, mint a Joker. Általa lesz egy kis esélyünk bekukkantani M múltjába és valódi, rideg énjébe. Végre a karakterek nem egyszerűen fekete-fehérek, hanem árnyaltak! 

A Skyfallban semmi sem erőltettett. Sem a töméntelen referencia, (amiket mellesleg nagyon élveztem, kivéve azt a részt, amikor szitává lőtték a jó öreg Aston Martint) sem Bond "halála", semmi.  

Mendes bácsi olyan jól csinálja a tension-buildinget és annyira drámaira csinálja meg a filmet, mintha már-már egy thriller lenne. A vágások, a fényképezés hibátlan és a tempója tényleg szinte követhetetlenül gyors. DE csak szinte! A filmre tényleg egy rossz szavam nem lehet, főleg mivel Bondbuzi vagyok és mindenkinek csak ajánlani tudom.

U.I: A bondlányok ismét hihetetlenül jó bőrök.

A Tompa

Címkék: jamesbond skyfall

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haversrac.blog.hu/api/trackback/id/tr934894158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása